Hüseyin Çiçek

Gazimağusa’da yarım inşaat halinde bulunan bir apartmanın önünde çalıştığı esnada fortlif aracın altında kalarak feci şekilde can veren 36 yaşındaki Aydın Nurçin dün İskele’ye bağlı Gelincik köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve bazı siyasilerin katıldığı cenaze töreninde gözyaşları sel olup aktı. Gelincik’te herkes tarafından sevilen birisi olan Nurçin için cenaze törenine katılanlar, “Çok saygılı, efendi ve ailesine düşkün birisiydi” ifadesini kullandı. Nurçin’in cenazesi Gelincik Camisinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gelincik köy mezarlığında defnedildi.

Acılı baba konuştu

Cenaze töreninden sonra Aydın Nurçin’in evinin önünde bir taziye çadırı kuruldu. Baba Nahir Nurçin büyük bir üzüntü ile taziyeleri kabul etti. 

Diyalog muhabirine konuşan Nahir Nurçin, oğlunun rahat uyması için adaletin en kısa zamanda tecelli etmesini istedi. Canından bir parça eksildiğini belirten baba Nurçin, “benim canım yandı, başka canlarda yanmasın” dedi. Aydın

Nurçin’in 2 evladı ve eşini kastederek, “3 kişinin canını aldılar” diyen Nurçin, adalete olan güvenini belirterek, en kısa zamanda oğlunun hesabının sorulmasını istedi.