11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün oğlu Ahmet Münir Gül Bursalı iş adamı Abdullah Karadere'nin kızı Zehra Ayşe Karadere ile dünya evine giriyor. Çiftin nikah şahitliklerini Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis Başkanı Yılmaz ve Başbakan Davutoğlu'nun yapması bekleniyor.

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün oğlu Ahmet Münir Gül, Bursalı işadamı Abdullah Karadere'nin Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi olan kızı Zehra Ayşe Karadere dünya evine giriyor.

İstanbul WOW Otel'de sade bir nikahla gerçekleşen düğüne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu başta olmak siyaset, sanat ve iş dünyasından yaklaşık bin 500 davetli katıldı. Törene katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun konvoylarının peş peşe otele girdikleri görüldü.

Akşam 20.00 sıralarında başlayan düğün için otel çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alınırken çiftin nikah şahitliklerini ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanı İsmet Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev'in yapması bekleniyor.