Mağusa’da “Okey” olarak bilinen oyunu oynarken tartıştığı Adnan K.’nin tasarrufundaki bıçakla boğazından yaralayan Murat Pakol tutuklandı. “Yaralama” ve “Kanunsuz bıçak taşıma” suçlamalarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Pakol, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

Boğazından yaraladı…

Meselenin tahkikat memuru Emin Özbilen, zanlı Murak Pakol’un 16 Mart tarihinde saat 00:00’da Anafartalar Caddesi üzerinde tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu toplam uzunluğu 18 cm olan bıçak ile önceden Maraş Gençlik Kahvehanesi’nde okey oynarken tartıştığı Adnan K.’nin boğazını kesmek suretiyle yaraladığını açıkladı. Özbilen, müşteki Kapkın’ın ameliyata alındığını ve ameliyattan sonra ise Nöroloji Servisinden müşahade altına alındığını söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Özbilen, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Teminata bağlandı…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Banu Soyer, zanlı Murat Pakol’un kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine ve 2 KKTC vatandaşının 30’ar bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi.