Gayretköy’de önceki akşam anne ve babasıyla para meselesi yüzünden tartışan Öncel Erol “Şiddet tehdidi” ve “Ciddi darp” suçlaması ile gözaltına alındı. Soruşturma amaçlı tutuklanan Öncel Erol, tutukluluk talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Yargıç Meltem Dündar huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında, zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın devam ettiğini belirterek, Öncel Erol’un 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Önce tehdit sonra darp etti

Güzelyurt Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru İbrahim Güleç mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Öncel Erol’un “Şiddet tehdidi” ve “Ciddi darp” suçlaması ile gözaltına alındığını anlattı.
Polis memuru İbrahim Güleç, olayın önceki akşam Gayretköy’de zanlı Öncel Erol’un babasına ait evde meydana geldiğini söyledi. Güleç, Erol’a ait bozuk aracının tamir parasını ödemesi için evde anne ve babası ile tartıştığını kaydetti. Çıkan tartışmada Öncel Erol ‘un babasına ve annesine “arabamın tamir parasını ödemezseniz sizi öldüreceğim” diyerek şiddet tehdidinde bulunduğunu ifade eden Güleç, zanlının daha sonra aracının arkasında bulunan satırla anne ve babasını korkutarak ciddi şekilde darp ettiğini ifade etti.

Soruşturma devam ediyor 

Polis memuru İbrahim Güleç, Öncel Erol aleyhine başlatılan soruşturmanın devam ettiğini, alınması gereken ifadelerin olduğunu belirterek 3 gün daha poliste tutuklu kalması talebinde bulundu.