Sokağa çıkma yasağının 4'üncü gününe girdiği Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lılar tarafından kazılan hendeklere tuzaklanmış patlayıcılar bir bir imha ediliyor. Patlayıcılar ve şüpheli araçların imhası kameralara da yansıdı.

Terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyelerinin açtığı hendekler ve kurduğu barikatlar nedeniyle 13 Kasım'da sokağa çıkma yasağı ilan edilen Nusaybin ilçesinde başlatılan operasyonlar sürüyor. Operasyonların yapıldığı mahallelerde zaman zaman silah ve patlama sesleri duyuluyor. Bu sabah birçok mahalleye giren polis, hendeklerin kapatılması amacıyla operasyon başlattı. Akrep, TOMA, kepçe ile zırhlı ve paletli dozer tipi iş makineleriyle mahallelere giren polis ekipleri, PKK'lı teröristlerin sokaklarda açtığı hendekleri kapatarak, barikatları kaldırmaya başladı. Polisin mahalleye girmesinden sonra da yoğun olarak silah ve patlama sesleri duyuluyor.

Yasağın 4'üncü gününde PKK'lılar tarafından kazılan hendeklere tuzaklanmış patlayıcılar imha edildi. Şüpheli bir araç da kontrollü bir şekilde imha edildi. Patlayıcılar ve şüpheli araçların imhası kameralara da yansıdı.