Büyükçekmece Çatalca arasındaki "ölüm virajı " diye bilinen, ünlü sanatçı Kıvırcık Ali'nin de hayatını kaybettiği yolun yapım çalışmalarında sona gelindi. Yolda incelemelerde bulunan AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Hatice Bozdağ, "Yol iki üç ay içinde vatandaşların hizmetine sunulacak" dedi.

Geçmişte çok sayıda kazanın yaşandığı, özellikle Kıvırcık Ali ve Büyükçekmece Belediyesi'nin AK Partili Meclis Üyesi Recep Alparslan'ın geçirdikleri kaza sonrası hayatını kaybetmesiyle gündeme gelen ve "ölüm virajı" diye tabir edilen yolun yapımında sona gelindi. Önceden tek gidiş-gelişin olduğu yol artık iki gidiş iki geliş olmak üzere vatandaşların hizmetine sunulacak. Bölgede incelemeler yapan AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Hatice Bozdağ, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bozdağ, "Burada çok sayıda kaza meydana geldi. Yolun bitmesine Yüzde onluk bir dilim kaldı, iki gidiş iki geliş olmak üzere tamamlanmak üzere. Ölümlü kazalar meydana geldi burada. Maalesef Ölüm virajı diye anılan bu yolda Kıvırcık Ali ve AK Partili belediye meclis üyemiz de hayatını kaybetmişti. Karayolları büyük bir çaba sonrası çalışmaları tamamlamak üzere. Şeritler tamamlandı. Çalışmaların bitimiyle yol, iki veya üç ay sonra tamamen hizmete sunulacak" dedi.

Vatandaşlardan olumlu tepkiler aldıklarını söyleyen AK Partili Hatice Bozdağ, "Vatandaşlar çok mutlu. Vatandaşlar İnşallah bu yolun bitmesiyle kaza olmayacak diye temenni de bulunuyor. Ben İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mimar Kadir Topbaş'a ve Karayolları Genel Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.