Suna Etden

Göksel Barkut yolcu olarak bulunduğu motosikletten düşerek beyin kanaması geçirdi ve ağır yaralandı. Motosiklet sürücüsü ise Barkut’u yol ortasında yaralı bir şekilde bırakarak kaçtı.

Lefkoşa’da dün meydana gelen trafik kazasında yolcu olarak motosikletten düşerek ağır yaralanan 25 yaşındaki Göksel Barkut, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Başından ağır yaralandığı, beyin kanaması geçirdiği öğrenilen GökselBarkut, yoğun bakım servisinde müşahade altına alındı. Ortaköy bölgesinde saat 16.30 sıralarında meydana gelen kaza iddiaya göre şöyle gelişti. 

Yolda kanlar içinde yatan Göksel Barkut’u görenler, 112 Acil Servis’i aradı. Kaza mahalline gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Barkut’un ilk etapta bir aracın çarpması sonucu yaralandığı sanıldı. Ancak olay mahalline gelen polis, görgü tanıklarının ifadesi sonucu, Göksel Barkut’un sürücüsü ve plakası belli olmayan bir motosikletin arkasında yolcu olarak bulunduğu, hızlı giden motosikletten düşerek yaralandığı, motor sürücüsünün ise olay yerinden kaçtığını tespit etti. Çevredeki güvenlik kameralarını incelemek için alan polis, Barkut’u bırakıp giden motosiklet sürücüsünü ararken, hastanede yoğun bakım servisine kaldırılan Barkut’un beynindeki kanamanın durmadığı, müdahale edilemediğinden dolayı bir süre uyutulacağı öğrenildi.