Hüseyin Çiçek

İskele’ye bağlı Turnalar ile Yarköy arasında dün akşam saatlerinde meydana gelen feci trafik kazası sonucunda 36 yaşındaki sürücü Metin Aktaş ağır yaralandı. Yönetimindeki salon aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu sağ şeride geçen ve karşı yönden içerisinde öğrenci taşıyan otobüs ile yüz yüze çarpışan Aktaş, ağır yaralanarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, otobüste bulunan 25 öğrencinin büyük bir şans eseri burnu bile kanamadı. Metin Aktaş’ın, kaza yaptığı BZ 654 plakalı aracı aynı işyerinde çalıştığı arkadaşından habersiz aldığı iddia edildi. 

Virajda hakimiyeti kaybetti

Poliste alınan bilgiye göre kaza saat 18.30 sıralarında Turnalar ile Yarköy arasında bulunan anayol üzerinde meydana geldi. Yönetimindeki BZ 654 plakalı salon aracı ile Turnalar –Yarköy istikametinde seyreden sürücü Metin Aktaş, viraj üzerine geldiği esnada yönetimindeki aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağına geçerek karşı yönden gelen Durmuş Salman yönetimindeki TDA 557 plakalı otobüs ile yüz yüze çarpıştı. Kaza sonucunda BZ 654 plakalı araç sürücüsü Metin Aktaş yaralı vaziyette Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yaklaşık 6 saatlik ameliyata alınan Aktaş’ın durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Arkadaşının aracını aldı

Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgiye göre bölgede bulunan bir otelde aşçı olarak çalışan Metin Aktaş, iş arkadaşına ait aracı habersiz şekilde aldıktan sonra yolda acı kaza ile yüzleşti.  Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.