Onur Ulağ

Başkent Lefkoşa’nın Taşkınköy bölgesinde önceki gün akşam saatlerinde halı sahada top oynarken fenalaşıp hayatını kaybeden 56 yaşındaki Erhan Kırcalıoğlu, dün gözyaşları arasında uğurlandı. 

Arkadaşları, maç öncesi birlikte fotoğraf çekindiklerini ve halı sahada top oynamaya başlayan Erhan Kırcalıoğlu’nun, 10 dakika sonra yere yığılarak fenalaştığını söyledi.

Hayat dolu bir insandı…

Hayat dolu bir insan olan Erhan Kırcalıoğlu’nun zamansız vedası karşısında büyük şok yaşadıklarını belirten arkadaşları, “Acımız tarifsiz. Dünya iyisi bir insandı. Hayat dolu idi. Sürekli spor yapardı. Önceki gün de Taşkınköy’de buluştuk maç öncesi bir de hatıra fotoğrafı çektirdik. Maç başladıktan 10 dakika sonra erhan arkadaşımız yere yığıldı. Fenalaşınca hemen 112 Acil Servisi arayarak ambulans istedik. Biz kendisinden iyi haber beklerken ölüm haberi ile şok yaşadık” diyerek üzücü olayı anlattı.

Evli ve 3 çocuk babasıydı…

Aslen Adanalı olan ve Lefkoşa’da yaşayan 56 yaşındaki Erhan Kırcalıoğlu’na dün yapılan otopside kalp krizi nedeniyle öldüğü tespit edildi.

Çevresinde sevilen ve sayılan bir isim olan Erhan Kırcalıoğlu marangozluk yaparak geçimini sağlıyordu.

Evli ve 3 çocuk babası olan Kırcalıoğlu’nun naaşı dün, İsmail Safa Camisi’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Lefkoşa Mezarlığı’nda toprağa verildi.