Manisa'nın Turgutlu ilçesinde ikamet eden ve hain Dağlıca saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Tolga Artuğ'un evinde Kurban Bayramı buruk geçiyor.

Şehidin ailesini Manisa Vali Vekili Yakup Tat, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Palabıyık, Manisa Tugay Komutan Yardımcısı Albay Şenol Cinel ve beraberlerindeki heyet ziyaret etti. Manisa Vali Vekili Yakup Tat, şehit ailesine bir kez daha baş sağlığı dilerken bayramlarını kutladı. Yakup Tat, "O sizin evladınızdı, şimdi ise vatanın evladı" derken; anne Sevcan Artuğ ise, "Oğlumun milyonlarca anası, babası, kardeşi, dostu var. Düğün yapsaydım böyle güzel olmazdı, oğlumu vatana şehit verdim, onurlu ve gururluyum" ifadelerini kullandı. Her zaman oğullarıyla gurur duyduklarını belirten Artuğ ailesi, arkalarında duran ve kendilerini unutmayan devlet büyüklerine teşekkür etti. Şehidin babası Ercan Artuğ ise, "Biz oğlumuzu şehit verdik ama böyle değerli komutanlarımızı, değerli büyüklerimizi ve ailemize destek onlar insanı kazandık" diye konuştu.

Öte yandan, Artuğ ailesinin evinde Kuran-ı Kerim ve şehidin ruhuna dualar okundu. Manisa Vali Vekili Yakup Tat, acılı ailenin bayramını kutladı ve sabırlar diledi.