İstanbul Beyoğlu'nda bir oteli basan 5 kişi, beyzbol sopasıyla resepsiyon görevlisini dövüp dehşet saçtı. Korku dolu o anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, Beyoğlu'nun arka sokaklarında meydana geldi. Şehir eşkıyalarının bu seferki adresi bir otel oldu. Ellerinde beyzbol sopalarıyla bir oteli basan 5 kişi, bir anda resepsiyon görevlisine saldırdı. Şüpheliler görevliyi öldüresiye dövmeye başlayınca, otelde başlayan müşteriler kaçmaya başladı. Şüphelilerden dövdüğü görevli ise kendisini can havliyle dışarıya attı. Hızını alamayan saldırganlar bu sefer otele zarar vermeye başladı. Sopalarla resepsiyonu dağıtan grup ardından otelin camlarını kırdı. Yaşanan dehşet anları ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Ölesiye dövülen otel çalışanı ise hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan, aynı sokakta daha önce bir iş yerinin daha saldırganlar tarafından basıldığı öğrenildi. Aynı kişiler olduğu iddia edilen grup, gece saatlerinde bir başka iş yerine daha saldırdı. Saldırı anı ise amatör bir kamera tarafından kaydedildi. Olay yerine gelen polis ekipleri kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Başlatılan çalışma sonucu tespit edilen saldırganların polis ekipleri tarafından yakalandığı öğrenildi.