İnternetin geniş kitlelere yayılması ile birlikte pazarlamanın bugüne kadar yazılmış olan kuralları da yeniden gözden geçirilmek zorunda kaldı. Pazarlamanın özünde hala insan var ve pazarlama, en temel hali ile markaların mesajlarını geniş kitlelere en etkili şekilde ulaştırmaktan ibaret. İnternetin sunduğu imkan ve esneklikler geleneksel pazarlama kanallarının büyük bir kısmının yerini almaya başladı bile…

Siz de tesisinizin pazarlamasını mümkün olan en düşük maliyet ve en yüksek verim ile yapmayı hedefliyorsanız, dijital pazarlama kanallarını tanımanız ve bu konudaki önemli eğilimlerin farkında olmanız işletmenizin başarısı için çok kritik.

Channel manager hakkında bilgi alın.

Dijital Pazarlama Kanalları

Dijital pazarlama sizlere farklı özelliklere sahip çeşitli pazarlama kanalları sunuyor. Tüm dijital pazarlama kanallarını tanıyarak, hangi durumlarda hangilerini ne şekilde kullanmanızın sizin için daha faydalı olacağına daha kolay karar verebilirsiniz.

Web Sitesi

Tüm dijital pazarlamanızın merkezi web sitenizdir. Diğer kanallar ağırlıklı olarak potansiyel misafirlerinizi web sitenize yönlendirme amacını taşır ve bu sayede de sitenizden online satışlarınızı kolaylıkla yapabilirsiniz. HotelRunner platform bu yüzden tüm dijital pazarlama kanallarınızın birbirleri ile uyumlu bir şekilde çalışmasını sağlar.

Arama Motoru optimizasyonu (SEO)

Web sitenizin Google ve diğer arama motorlarında gerçekleştirilen aralamalarda daha üst sıralarda çıkması için yapılan çalışmalara arama motoru optimizasyonu (SEO) adı verilir. Web sitenizin gelişmiş SEO özelliklerine sahip bir platform olması çok faydalı olacaktır.

E-posta pazarlaması

Özellikle tekrarlayan satışlar sağlayabilmek için var olan müşterileriniz ile bağınızı koparmamanız gerekiyor. Bunu sağlamanın en etkili yollarından biri de e-posta pazarlamasıdır.

Sosyal medya

Yeni nesil misafirlere ulaşabilmenin en etkili yolu olan sosyal medya pazarlamasını verimli kullanmak son derece büyük bir öneme sahip.

HotelRunner ile dijital alanda etkili stratejiler belirleyin

HotelRunner , Türkiye’de otel işletmeciliğinin gelişmesi için otel web sitelerini müşterilerin ihtiyaçlarına göre kurgulayarak, konaklama sektörüne hizmet etmeye devam ediyor. Siz de müşteri iletişimini geliştirmek ve dijital alanda daha etkili stratejiler belirleyebilmek için hemen ücretsiz HotelRunner hesabınızı oluşturabilir, sizlere sunacağı özellikleri kullanmaya başlayabilirsiniz