İstanbul Şişhane'de bir anda kayan motosikletin sürücüsü, arkasında seyreden özel halk otobüsünün önüne düştü. Yola savrulan motosiklet sürücüsünü son anda fark eden otobüs şoförünün manevrası, olası bir faciayı önledi.

Kaza, saat 13.30 sıralarında Beyoğlu Şişhane yokuşunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Kasımpaşa'dan Şişhane istikametine seyreden Deniz Ünver idaresindeki 34 LZ 0953 plakalı motosikletin yolda kayması sonucunda sürücü arkasından gelen Alibeyköy- Eminönü arasında yolcu taşıyan Özgen Bağ idaresindeki 34 LE 3372 plakalı özel halk otobüsünün önüne düştü.

Bir anda önüne birinin düştüğünü gören özel halk otobüsü sürücüsü Özgen Bağ, hemen ani bir manevra yaparak direksiyonu kırdı. Özel halk otobüsü şoförünün manevrası otobüsün, önüne düşen motosiklet sürücüsünün üstünden geçmesini önledi. Otobüsü durduran Özgen Bağ ile çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu. İki bacağından yaralanan Deniz Ünver için olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Kısa sürede olay yerine ulaşan polis ekipleri trafiği kontrol altına alırken sağlık ekipleri de yaralıya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Yapılan müdahalenin ardından Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne sevk edildi.

Olayı gören bir kadın yolcu, "Motor sürücüsü kendi kaydı. Savruldu. Otobüs şoförü kurtarmaya çalıştı. Motor sürücüsü suçlu" diye konuştu.

Otobüs sürücüsü Özgen Bağ ise, "Işık yanmıştı ben devam ettim. Bir baktım motor önüme geldi. Adam savruldu. Sürücü motor hakimiyetini kaybetti" açıklamasında bulundu.

Polis otobüs sürücüsü Özgen Bağ'i ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü.