Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde Toplum Sağlığı Merkezi'nde görevli ambulanslar, yatalak olup oy kullanmak için okullara gidemeyen vatandaşlara hizmet verdi. Yatalak bir hasta ise, mahallesindeki okula götürülerek, sandık görevlisinin hakemliğinde oyunu ambulansta kullandı.

7 Haziran Genel Seçimleri farklı görüntülere de sahne oldu. Elbistan genelinde onlarca yatalak hasta, oy kullanacakları okullara taşındı.

Karahüyük Mahallesi'nde ikamet eden ancak yatalak olduğu için okula kadar gidemeyen Emik Uysal da bu hizmetten yararlananlardandı. Sağlık memurlarının gözetiminde eşi ile birlikte ambulansa binen yaşlı kadın, mahallesindeki okula götürüldü ve sandık görevlisinin hakemliğinde oyunu ambulansta kullandı.

Yapılan hizmetten dolayı teşekkür eden yatalak hasta Emik Uysal, "Seçimler inşallah memleketimize hayırlar getirir" dedi. Sağlık memurları oyunu kullanan yaşlı hastayı evine götürürken, 2 tam donanımlı aracın gün boyunca sürekli olarak görev yaptığı ve yatalak hastaları okullara taşıdığı kaydedildi.