Duygu Alan

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı danışmanı  olarak kendini lanse ederek medya, iş dünyası finans ve eğitim kurumları arasında başlattığı “FETÖ’CÜ” avına Havadis’i de katan Ozan Ceyhun’a ve sosyal medya hesabı üzerinden Hüseyin Ekmekçi’ye ağır hakaretlerde bulunan Hataylılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Bertan Zaroğlu’na  hakaret (Zem ve Kadih ) davası açmak için mahkemeye başvurdu.

Davacı Başaran Düzgün ile Hüseyin Ekmekçi adına avukatları Hasan Esendağlı ve Deniz Düzgün, Ozan Ceyhun ile Bertan Zaroğlu hakkında Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde dün sabah dava dosyaladı.

Konuyla ilgili bilgi veren Havadis Gazetesi Genel Müdür ve Genel Yayın Yönetmeni Başaran Düzgün “adalete başvuruyoruz” dedi.

Günlerdir ağır saldırılar ve hakaretler altında olduklarını vurgulayan Düzgün, “bu yapılanların yasal bir karşılığı olmalı” şeklinde konuşan Düzgün şunları söyledi; “Hiç kimse yasalardan üstün değildir. Yaptıklarını gelsinler mahkemede savunsunlar ve ispat etsinler aksi müfteri ve komplocu oldukları ortaya çıkacak.”

mahkeme-celpname01.jpg

mahkeme-celpname02.jpg