Lefkoşa Özel Eğitim ve İş Eğitim Merkezi öğrencileri, bugün Sancaktar Kalebey Parkı’na gelerek çiçek dikimi gerçekleştirdi.

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Sosyal Hizmetler ve Reklam Şubesi’ne bağlı Engellemeyen Lefkoşa Birimi ile Park Bahçeler ve Trafik Aydınlatma Şubesi ekiplerinin organizasyonunda gerçekleşen etkinliğe LTB Başkanı Mehmet Harmancı da katılarak, hem çocuklarla sohbet etti hem de çiçek dikiminde onlara katıldı.

LTB’den yapılan açıklamaya göre Harmancı, LTB olarak özel gereksinimli bireylerin günlük yaşam içindeki adaptasyonu konusuna büyük önem verdiklerini belirterek, bir süre önce hizmete giren Engellemeyen Lefkoşa Birimi’nin çalışmalarını bu bakış açısı ile sürdürdüğünü söyledi.

Lefkoşa Özel Eğitim ve İş Eğitim Merkezi Müdürü Soner Öyken de, LTB Başkanı Mehmet Harmancı’ya duyarlılığından dolayı teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin diğer kurum ve kuruluşlara da örnek olması temennisinde bulundu.

LTB sayesinde bugün öğrencilerin çok güzel ve verimli bir gün geçirdiğini ifade eden Öyken, çiçek dikimine öğrencilerinin tümünün katıldığını belirtti. Öyken, bu tür etkinliklerin artarak devam etmesini istediklerini sözlerine ekledi.

1448721424.jpg

1448721435.jpg