İşte Kudret Özersay'ın paylaşımı:

İnsanın 'derisi kalın olunca' ya da eskilerin ifadesiyle 'utanmayı atınca' ne yapacağı belli olmuyor, bu niteliklere ya da 'niteliksizliğe' sahip siyasilerin ne yapacağı ise hiç belli olmuyor. Dün akşam köy ziyaretindeydik, görüşlerimizi anlatıyor, vatandaşların dertlerini dinliyorduk. Hasbelkader devletin en üst makamlarından birisine gelmiş olan bir zat şoförüne görev vermiş, gecenin bir vakti MAKAM ARABASI köy toplantısı yaptığımız kahvehanenin önüne gelip durdu. Şoför katılan sayısına ve katılanların kim olduğuna baktı, orda ışıklar açık, araba çalışır durumda bekledi, kendince görevini yaptı ve oradan ayrıldı. O makam araçlarını geceyarıları siyasi olarak korktuğunuz insanların destekçileri kim diye tespit etmek ve korkutmak için mi kullanıyorsunuz? Üstelik içerisinde kendiniz dahi yokken! Cesaretiniz varsa, binin kendi arabalarınıza gelin o sohbet toplantılarımza da boyunuzun ölçüsünü görelim!

Siz ne kamu hizmetinden anlarsınız ne de kamu yararından. Sizin için varsa yoksa KOLTUĞUNUZ, ister arabadaki isterse bakanlık ya da diğer makamlarınızdaki...

Ecelinizi önceden görmek için şoförünüzü makam arabasıyla göndermenize gerek yok, siyasi anlamda eceliniz belli zaten. Sıradan vatandaşları samimiyetle dinleseniz bizzat siz de duyacaksınız.

Korkunun ecele faydası yok...