Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, bayramların, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı, sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvet bulduğu günler olduğunu söyleyerek, Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Özgürgün yayımladığı bayram mesajında, birlik ve beraberliklerin güzelliklerle şekillenip hayata yansıdığı bu günlerde insanların birbirlerine daha çok yakınlaştığını, dargınlıklarını unuttuğunu, kardeşlik ve dostluk duygularını iyice pekiştirdiklerini kaydetti.

Özgürgün mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Tüm bu güzelliklerin yanında bayramlar, umutların yeşermesine, hayatımıza yeni ufuklar açmasına, milli duygularımızın güçlenmesine vesile olmakta, devletimize inanarak, geleceğe daha emin adımlarla ilerlememize imkân sağlamaktadır.

Kutsal Ramazan Bayramı’nın getirdiği esenlik ve huzurun halkımızı, Yüce Türk Ulusu’nu ve insanlığı kucaklaması en samimi dileğimdir.

Hep birlikte sevgi dolu sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle Ramazan Bayramınızı kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”