Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, Baki Aygün başkanlığındaki  KKTC Karadeniz Kültür Derneği heyetini kabul etti.

Heyeti kabulünde konuşan Özgürgün, Anamuhalefet partisi olarak yaptıkları çalışmalara dernekten birçok üyenin katkı koymasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Derneğin hassasiyet gösterdiği konulara kendilerinin de, tüm sivil toplum örgütlerine olduğu gibi, büyük bir hassasiyetle yaklaştıklarını belirtti.

Özgürgün, yeni oluşan yönetim kurulu üyelerine ve tüm üyelere selam ve sevgilerini iletti.

Özgürgün, sorunları yakınen takip etmek ve çözümler üretmek amacıyla gerek Mecliste gerekse diğer platformlarda birlikte çalışma ortamları yaratmaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

AYGÜN

KKTC Karadeniz kültür Derneği Başkanı Baki Aygün ise, yeni oluşan yönetim ile partilere başlatılan ziyaretler çerçevesinde bugün de UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün ile görüşmekten mutluluk duyduklarını kaydetti.

Derneğin sorunları ve özellikle Meclis’in gündeminde olan ve ivediliği alınan “Yurttaşlık Yasa Tasarısı” hakkında görüş alışverişinde bulunmak istediklerini dile getiren Aygün, Dernek yetkililerinin hukukçular nezdinde hazırladığı yasa çalışmasını Özgürgün’e sundu.

Aygün, Özgürgün’ü, derneğin 10 Temmuz’daki “23’üncü Karadeniz Gecesi”ne de davet etti.