Özgürgün, “KKTC’de böyle boyutta bir siyasi parti kurultayının ilk kez yaşanması ve bu güzelliği UBP’nin yaratmış olması, tüm partililerimizin haklı gururu oldu” dedi.

Kurultayı UBP’nin kazandığını vurgulayan Özgürgün, bu zaferin tüm partililere ait olduğunu söyledi.

“KURULTAY TAM BİR ŞÖLEN ŞEKLİNDE GEÇTİ”

Özgürgün, UBP Basın Bürosu aracılığıyla yazılı bir açıklama yaparak 31 Ekim - 1 Kasım tarihlerinde gerçekleşen UBP’nin 20’nci Olağan Kurultayı’nı değerlendirdi.

“Tam bir şölen şeklinde geçen kurultayımızda sevgi, saygı, kardeşlik duygularının hâkimiyeti ileriye huzurla, güvenle bakmamızın kesin müjdecisi oldu” diyen Özgürgün, “Partimizin birlik, beraberlik ve bütünlüğünün pekiştirilmesinin seçim sonuçlarından çok daha önemli olduğunu hep vurguladım, vurgulamaya da devam edeceğim” ifadesine yer verdi.

ÖZGÜRGÜN’DEN TEŞEKKÜR

UBP Genel Başkanı ve Genel Başkan adayı Hüseyin Özgürgün yazılı açıklamasında şunları da kaydetti:

“Bu tarihi günü yaşatan tüm aday arkadaşlarıma, küçük bir salonda 6 binin üzerinde üye katılımlı bir kurultayı başarıyla yöneten divan heyetine, organizasyonda görev alan partililerimize, kurultaya katılamayan ama aynı heyecanı yaşadığına inandığım UBP’lilere, kurultayımızı dikkatle izleyen ve kamuoyuna duyuran medya mensuplarına yürekten teşekkürlerimi sunarım.”