Başbakan Hüseyin Özgürgün, bugün sabah Girne dağ yolunda 3 kişinin ölümü ve 7 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan acı trafik kazasından büyük üzüntü duyduğunu belirterek, “evlatlarını kaybeden acılı ailelere başsağlığı, yarılılara geçmiş olsun ve acil şifalar” dileğinde bulundu.

Başbakan Özgürgün, konferans vermek üzere gideceği İstanbul ziyaretini de yaşanan bu acıdan dolayı iptal ettiğini duyurdu.

Başbakan Hüseyin Özgürgün, Girne-Değirmenlik dağ yolunda bu sabah meydana gelen, ülkede büyük acıya neden olan ve 3 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazası nedeniyle mesaj yayımladı. 

Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Başbakan Özgürgün, bugün Aydın Üniversitesi’nin davetlisi olarak İstanbul’a gidecek ve konferans verecekti.  Program kapsamında Aydın Düşünce Platformu ile söyleşiye de katılacaktı.

Ancak program Başbakan Özgürgün’ün isteği üzerine iptal edildi.

Özgürgün, Değirmenlik-Girne dağ yolundaki kazada 3 kişinin hayatını kaybetmesi, 7 kişinin de yaralanmasından büyük üzüntü duyduğunu belirterek, evlatlarını kaybeden acılı ailelere başsağlığı, yaralılara geçmiş olsun ve acil şifalar diledi.