Otomobil ve motor tutkunlarını buluşturan “ ÖZOK AUTO FEST’15 ” için geri sayım başladı. Klasik Otomobil Derneği ile Özok Group’un birlikte organize ettiği etkinlik 8 Kasım Pazar günü gerçekleşecek. Sadece Klasik araba meraklılarının değil, motorların ve modifiye araçların da katılacağı organizasyon için hazırlıklar tamamlandı.

“ÖZOK AUTO FEST’15 ” KLASİK ARABA YARIŞI İLE BAŞLAYACAK

Sabah saat 09.00 da Hamitkoy’de bulunan Hyundai Özok Plaza’da başlayacak olan Klasik Otomobil yarışı, Lefkoşa şehir içi etabı ve sonrasında Girne/Boğaz özel üzergahı ile devam edecek. Klasik araçların yanı sıra motorlar ve modifiye araçların da eşlik edebileceği konvoyun bitiş noktası ise Haspolat Renault Plaza olacak.

9-019.jpg

RENAULT TESİSLERİNDE MUHTEŞEM ORGANİZASYON VE KONSER

Saat 13.00’te tüm araçların Haspolat’ta bulunan Renault tesislerine ulaşması sonucu başlayacak olan “ ÖZOK AUTO FEST’15 ” Otomobil ve motor tutkunlarını buluşturmasının yanı sıra, ülkemizin seçkin sanatçılarının konserlerinin de yer alacağı bir şölene dönüşecek.

Festival alanında yemek ve içecek standlarının yanı sıra çocuklara özel alanlar da yer alacak. Kıbrıs’ın en güzide araçlarının, katılımcılara sergilenmesine vesile olacak olan etkinlikte sürprizler de olacak.

#BenimTutkum FOTOĞRAF YARIŞMASI

Diyafram Fotoğrafçılık Kulübünün organizasyonu ile gerçekleşecek olan “Benim Tutkum..” fotoğraf yarışmasında ise dereceye girenlere ödüller verilecek. Yarışmada “ ÖZOK AUTO FEST’15 ”e katılan araçların fotoğraflarını çeken amatör ya da profesyonel yeteneklerin jüri tarafından değerlendirilmesi sonucu ödüle layık görülen çalışmalar yine aynı gün açıklanacak.

Çok faklı modelde araba ve motorların katılımı ile 8 Kasım Pazar günü gerçekleşecek olan “ÖZOK AUTO FEST’15 ” halka da açık olacak. Üstelik girişte de her hangi bir ücret alınmayacak.

1-350.jpg

11-010.jpg