Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği ile Özok Otomotiv’in birlikte organize ettiği, motor ve araba tutkunlarını buluşturan “ÖZOK AUTO FEST’15 ”te sadece Klasik araba meraklıları değil, motor ve modifiye, drift, Off road ve bazı kulüplerden araçlar da katıldı.

FESTİVAL, SABAH KLASİK ARABA YARIŞI İLE BAŞLADI…

Sabah saat 09.00 da Hamitkoy’de bulunan Hyundai Özok Plaza’da başlayan Klasik Otomobil yarışı, Lefkoşa şehir içi etabı ve sonrasında Girne/Boğaz özel güzergahı ile devam etti. Klasik araçların yanı sıra motorlar ve modifiye araçların da eşlik ettiği konvoyun bitiş noktası ise Haspolat Özok Renault tesislerinde gerçekleşti.

Klasik araba yarışında dereceye girenler ise şöyle;

Genel Klasman

1 Sağmaç – Buket Başkaya

2. Bülent - Su Evsal

3. Burçin - Derya Ali Usta

F KATEGORİSİ

Sami Çetin Şenbaş

G KATEGORİSİ

Beksan- Gizem Akandere

E KATEGORİSİ

Salih- Cihan Köroğlu

T KATEGORİSİ

Hakan Kofalı

Öte yandan Özok Group direktörü Hasan Özok’a organizasyon  Ana Sponsorluğundan dolayı, Klasik Otomobil Derneği tarafından teşekkür plaketi verildi.

ÖZOK RENAULT TESİSLERİNDE “NAFİZ DÖLEK” KONSERİ

Saat 14.00’te tüm araçların Haspolat’ta bulunan Renault tesislerine ulaşması sonucu başlayan festivalde Kıbrıs’ın ünlü sanatçısı Nafiz Dölek sahne aldı. Otomobil ve motor tutkunlarını buluşturmasının yanı sıra eğlencenin sınırsız olduğu etkinlikte motor tutkunlarının festival alanına girişi ile organizasyon tam bir şölene dönüştü.  Festival alanında yer alan yemek ve içecek standlarının yanı sıra çocuklara özel alanda da farklı eğlenceler vardı.

BEST MODEL OF NORTH CYRUS MANKENLERİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Pınar Atman’ın da katkı koyduğu etkinlikte mankenlerin motorlar ve Klasik araçlarla verdiği pozlar, hem basının hem de fotoğrafçıların ilgi odağı oldu.


‪#‎BenimTutkum FOTOĞRAF YARIŞMASI

Diyafram Fotoğrafçılık Derneği’nin organizasyonu ile gerçekleşen  “Benim Tutkum” fotoğraf yarışmasında ise dereceye girenler belli oldu. Buna göre 3 fotoğraf jüri tarafından dereceye layık görüldü. Özok Group Facebook sayfasında paylaşılan yüzlerce fotoğraf arasından seçilen ve ödüle layık görülen fotoğraflar da açıklandı.

İşte “ÖZOK AUTO FEST’e  özel çektikleri fotoğraflarla, Özok Mobilya-Vestel’den mikrodalga fırın kazanan isimler.

-      Bekir Deveci

-      Savaş Hiçsönmez

-      Ahmet Ateş

Yüzlerce araç ve motor tutkununun katılımı ile yapılan festivalin sonunda DJ performansı ile katılımcılar doyasıya dans etti. Sabah saatlerinde yolların tozunu attıran motor ve araba tutkunları festivalde ise müzik eşliğinde sahnenin tozunu attırdı.

20151108_140336.jpg

20151108_140358.jpg

img_1706.jpg

12187821_851640328267850_4991779558745606111_n.jpg

img_2274-(1).jpg

img_2507-(1).jpg

img_2601-(1).jpg

img_1754-(1).jpg