Beyoğlu'nda aralarında lüks otomobillerin de bulunduğu 5 aracın kundaklanma anları güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Beyoğlu Hacı Ahmet Mahallesi Mezarlık Sokak üzerinde park halinde olan ve içinde lüks otomobillerinde bulunduğu 5 araç gece 04.30 sıralarında benzin dökülerek yakılmıştı. 5 aracın zarar gördüğü olayda yapılan ihbarla olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan araçlara müdahale ederken, polis ekipleri de araçları kundaklayan şahısların peşine düşmüştü. Büyük maddi hasarın meydana geldiği araçların kundaklanması güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kameralara yansıyan olayda, gece ara sokaklardan çıkan yüzü maskeli iki şahsın çevreyi inceleyerek Mezarlık Sokak'a geldiği görülüyor. Sokak üzerinde arka arkaya park halinde bulunan otomobillere yaklaşan şüpheliler, yanlarında getirdikleri benzini araçların üzerine döküyor. İki şahıs daha sonra araçları ateşe veriyor. Üzerine benzin dökülen araçlar bir anda yanmaya başlıyor. Sırayla 5 aracı yakan şahıslar yine ara sokaklara girerek bölgeden uzaklaşıyor. Araçlar ise olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürülüyor.