Başkentteki terör saldırısının yaşandığı Ankara Garı önünde polis ile karanfil bırakmak isteyen grup arasında tartışma yaşandı.

Patlamanın yaşandığı tren garının önüne barikat kuran çevik kuvvet ekipleri, olay yerinde incelemelerin sürdüğü gerekçesiyle grubu olay yerine bırakmadı. 10 kişilik bir grubun olay yerine girebileceklerini belirten polis ekiplerine tepki gösteren protestocu grup ile Çevik kuvvet ekipleri arasında tartışma çıktı. Aralarında HDP'li milletvekillerinin de bulunduğu protestocu grup, Sıhhiye Meydanı'na geçti. Patlamanın yaşandığı tren garının önünde ve çevresinde polis ekiplerinin aldığı güvenlik önlemleri devam ediyor.

SIHHIYE MEYDANI'NDA GERGİNLİK

Başkentteki terör saldırısının ardından bazı grupların Sıhhıye Meydanı'nda anma etkinliği yapmak istemesi gerginliğe yol açtı.

Atatürk Bulvarı'nı trafiğe kapatan gruplar Sıhhıye Meydanı'na girmek istedi. Polis ekipleri ile gruplar ve vatandaşlar arasında tartışmalar yaşandı. Polis alana getirilmek istenilen cenaze araçlarına izin vermedi. Gerginlik devam ediyor.