Dünyaca ünlü Fransız Bordeaux (Bordo) şarapları üreticilerinden P&B (Peuch & Besse), KKTC distribütörü Cipro şarap tutkunlarına kavuşuyor.

Kuzey Kıbrıs’ın önde gelen şefleri ve restoran yöneticileri, Rocks Otel’de yapılan tanıtım ve eğitim toplantısında bir araya geldi.

Davetliler; markanın kurucusu ailenin 3. kuşağında yer alan P&B CEO’su Sylvain Combe ve Cipro Ltd. Direktörü Sami Efe’nin sunumunda, P&B şarap çeşitlerini tadarak detaylı bilgiler aldılar.

112 yıllık uzmanlık;

Peuch & Besse, Fransa’nın Bordeaux Bölgesinde, Saint-Emilion Şehrinde 1904 Bordeux Grand Crux şarapları başlayan uzmanlığını, Terroir (Bölge, topografya, toprak, iklim koşulları) ve Otantik şarap üretim tecrübesinden alıyor.

1--all-participants.jpg

Air France’ın tercihi;

Dünyanın en tanınmış şaraplarına sahip Fransa’da, ülkenin imajı ile bütünleştiği için uçuş ikram şaraplarına çok önem veren Air France yolcuları için P&B şaraplarını tercih ediyor.

One wine-One winemaker konsepti;

P&B ürün gamında, Bordeaux bölgesinde üretim yapan, her biri sadece “tek bir” şarap üretiminde uzmanlaşmış ve “seçilmiş şarap üreticileri”nin şarapları yer alıyor. Her şarabın arkasında bulunan kare-kodu cep telefonunuzla taradığınızda, o şarabın üreticisi ve şarap hakkında detaylı bilgilere ulaşabiliyorsunuz.

Kalite-Fiyat dengesi;

Bourdeux bölgesinde üretilen Champagne, Kırmızı, Beyaz, Rose şaraplar, P&B-Cipro işbirliği ile “yüksek kalite-uygun fiyat dengesi” ile KKTC pazarına sunuluyor.

33.jpg