Uyuşturucu suçundan hapis yatan ve 6 ay önce cezaevinden çıkan Ahmet Yüksel, bu kez de hırsızlıktan yakalandı. Mağusa Suriçi’nde hırsızlık amacıyla girdiği evin penceresinden dışarı atlayarak kaçmaya çalışan Ahmet Yüksel, polisten kaçamadı

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa Suriçinde dün gece yarısı hırsızlık amacıyla girdiği Mükremin Coşar’a ait evin penceresinden dışarı atlayarak kaçmaya çalışan Ahmet Yüksel, polis tarafından suçüstü tespit edilerek tutuklandı. “Ev açma” suçlamsıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Yüksel tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

HIRSIZLIK YAPAMADAN KAÇTI

Meselenin tahkikat memuru Emin Özbilen, zanlı Ahmet Yüksel’in 30 Haziran tarihinde saat 01:00 raddelerinde Mağusa Suriçi'nde devriyede olan polis ekibi tarafından Mükremin Coşar’a ait evin penceresinden dışarıya atlarken suçüstü tespit edilerek tutuklandığını açıkladı. 6 ay önce cezaevinden çıkarak Türkiye’ye giden zanlı Yüksel’in 13 Haziran tarihinde KKTC’ye geri geldiğini belirten Özbilen, 13 Haziran tarihinden sonra bölgede benzeri ev açma ve sirkat meselelerinin olduğunu ve zanlı ile bağlantısı olup olmadığının araştırılması gerektiğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Özbilen, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Ahmet Yüksel’in tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.