Gamze Pir Baykur

Mağusa Bandabuliya’da yıllardır faaliyet gösteren “Berber Hasan” isimli iş yeri hırsızların hedefi oldu. Kimliği meçhul kişi veya kişiler geçtiğimiz cumartesi akşamı özel güvenlik görevlileri tarafından korunan bandabuliyada faaliyet gösteren “Berber Hasan” isimli iş yerinin camını kırarak içeri girdiler ve ajanda arasında bulunan yaklaşık 600 TL ile 600 Euro nakit parayı sirkat ederek kayıplara karıştılar. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, “Berber Hasan” isimli iş yerinin sahibi Hasan Yiğittürk ise zanlı veya zanlıların bir an önce yakalanmasını istedğini belirtti.

Yiğittürk: “Pazar sabahı haberim oldu...”

“Berber Hasan” isimli iş yerinin sahibi Hasan Yiğittürk, Cumartesi akşamı saat 20:00’de dükkanını kapatarak evine gittiğini, Pazar sabahı ise Bandabuliyanın temizlik işlerini yapan görevlinin kendisini arayarak dükkanına hırsız girdiğini söylediğini anlattı. Dükkanının camının kırılarak penceresinin açıldığını ve içeri girildiğini söyleyen Yiğittürk, ajanda içerisinde bulunan yaklaşık 600 TL ile 600 Euro nakit paranın çalındığını ancak madeni paralara dokunulmadığını ifade etti.

Bandabuliya özel güvenlik tarafından korunuyor...

Bandabuliyanın gece saat 20:00’den sabah 07:00’ye kadar belediyenin tuttuğu özel güvenlik tarafından korunduğunu belirten Hasan Yiğittürk, hırsızlık olayının güvenliğin olduğu saatlerde meydana geldiğini ifade etti. Hırsızlık olayının meydana gelmesinin ardından ise polis geniş çaplı soruşturma başlattı.