Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler, 42 yıllık görev süresinin dolması nedeniyle görevini Polis Genel Müdürü 2’nci Yardımcısı Süleyman Manavoğlu’na devretti.

Polis Genel Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen tören saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.

Daha sonra Polis Genel Müdürülüğü’nün tarihçesi ve Pervin Gürler ile Süleyman Manavoğlu’nun özgeçmileri okundu.

Törende kısa bir konuşma yapan Pervin Gürler, yasalar gereği emeklilik süresinin geldiğini belirterek, 42 yıllık polislik görevini gururla yürüttüğünü kaydetti.

Müdür Vekili görevi boyunca yaptığı işlerden de bahseden Gürler, polislere gereken ve hak ettikleri ilginin verilmesi gerektiğini ifade etti
Gürler, polislik mesleği süresince aldığı her görevde yanında yer alan herkese de teşekkür etti.

Gürler, konuşmasının ardından görevini Polis Genel Müdürü 2’nci Yardımcısı Süleyman Manavoğlu’na devretti.

Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral İlyas Bozkurt da Pervin Gürler’in 42 yıllık meslek yaşantısını başarı ile tamamlayarak emekliye ayrıldığını söyledi.

Bununbir bayrak yarışı olduğunu kaydeden Bozkurt, bu bayrağın sırayla devralındığını belirterek, görevini en iyi şekilde yapan Gürler’e teşekkür etti.

Görevi devralan Süleyman Manavoğlu’nun da 33 yıllık çok tecrübeli bir meslek yaşamı olduğunun altını çizen Tümgeneral Bozkurt, Manavoğlu’nun, yeni görevini başarıyla yerine getireceğine olan inancını dile getirdi.

Konuşmaların ardından Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral İlyas Bozkurt ve Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Korgeneral İsmail Serdar Savaş, Pervin Gürler’e hizmet şildi takdim etti.

Tören, görevi devreden Gürler ile görevi devralan Manavoğlu’nun polisi selamlaması ile sona erdi. (BRTK)

1436803445.jpg

1436803449.jpg

1436803448.jpg

1436803447.jpg