Devrim DEMİR

Boğaz Piknik Alanı pikniğe gelen sorumsuz insanlar yüzünden çöplüğe döndü. Defalarca temizlenmesine rağmen piknik alanı için kalıcı bir çözüm üretilemedi.

Kurban Bayramı’nın hafta sonu tatili ile birleşmesini fırsat bilen birçok vatandaş bayramın ilk günü ve dün soluğu piknik alanlarında aldı. Pikniğe giden sorumsuz vatandaşların bıraktığı çöplerle ortaya utanç verici görüntüler çıktı.

Çöp rezaleti

Boğaz Piknik Alanı’nda dün çekilen görüntüler ise içler acısıydı. Bayram tatili boyunca vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği piknik alanı, görenlerin midesini bulandırdı. Duyarsız birçok kişi yediklerini çöp kutusu yerine masaların üzerine ve etrafa dağıtınca ortaya çıkan manzara pes dedirtti.

Kokudan durulmuyor

Piknik alanına poşetlerle bırakılan yiyecekleri, etrafta dolaşan başıboş köpekler, yerden yere taşıyor. Duyarsız kişilerin attığı yiyecek artıkları ve çöplerle dolan Boğaz Piknik Alanı’nın durumu görenlerin tepkisine neden oluyor. Bayram boyunca piknik yapmaya giden vatandaşların muhafaza etmediği çöpler ve yiyecek artıkları yüzünden bölgede kokudan durulmuyor.