Bahadır Ayna

Hafta sonunda vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Boğaz Piknik Alanı’nda alışılmış manzara bozulmadı. Güneşli havayı fırsat bilen bazı öğrenciler dün Boğaz Piknik Alanı’nda keyifli bir gün geçirmek istedi ancak hafta sonu alanı kullanan vatandaşların geride bıraktığı çöpler kötü görüntüler ortaya çıkardı.

Piknik alanı etrafa gelişigüzel bırakılan kömür poşetleri, kağıt peçeteler, plastik tabaklar, boş şişeler nedeniyle adeta çöplük görünümündeydi. Rüzgarın ve başı boş hayvanların etrafa dağıttığı çöpler piknik alanını kapladı. Sınav stresinden uzaklaşmak isteyen üniversite öğrencileri, umduğunu bulamadı.

İçki şişelerinden geçilmiyor

Bu arada Paşaköy Piknik Alanı da orayı içki içmek için mesken edinen gençlerin geride bıraktığı şişe kırıkları nedeniyle kullanılamaz hale geldi. İçilen içkilerin şişeleri piknik alanının dört bir yanında kırılarak etraf cam deryasına dönüştürüldü. Piknik masalarının üzeri de kırık canlarla kaplandı.  Belde halkı piknik alanının bu nedenle kullanılamaz hale geldiğine dikkati çekerek yetkililerin tedbir almasını istedi.

d7s87df87fd-(2).jpg