İzmir'de pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucu kulağı kopan 4 yaşındaki Kerem, operasyon geçirdi. Kerem'in 6 yaşına girmesini bekleyen plastik cerrahi uzmanları, yeni bir operasyonla Kerem'e protez kulak takacak.

İzmir'in Yeşilyurt semtinde dün gerçekleşen olayda, pitbull cinsi köpeğin saldırısı nedeniyle kulağı kopan ve kafa derisinin bir kısmı parçalanan 4 yaşındaki Kerem İşcan, İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaklaşık 1 saat süren bir operasyon geçirdi. Ameliyatta, kopan kulağın işitme kaybına engel olmaması için müdahale edilirken, minik Kerem operasyonun ardından Behçet Uz Çocuk Hastanesine nakledildi.

15 GÜN SONRA BİR AMELİYAT DAHA

Enfeksiyon riski nedeniyle ailesi dışında kimsenin odaya alınmadığı çocuğun kendine gelmesi ve genel durumunun iyi olması ailesini sevindirdi.

Vahşi hayvanın saldırısı sonucu kafa derisinin bir bölümünü kaybeden ve kafasında derin yara oluşan talihsiz çocuğun 15 gün sonra bir operasyon daha geçireceği, yapılacak olan bu ameliyatta kafa derisinin onarılacağı belirtildi.

Pitbull saldırısı sonucu kulağını kaybeden Kerem için seferber olan plastik cerrahi uzmanları, iki yıl sonra bir operasyon daha yapmaya hazırlanıyor. Kerem 6 yaşına girdikten sonra yapılacak olan operasyonla, kopan kulak yerine protez kulak takılacak.