Ramazan Bayramı tatilinin son gününde de turizm kenti Antalya'da sahiller doldu taştı.

Ramazan Bayramı tatilin son günü ve hafta sonu olması nedeniyle dünyaca ünlü Konyaaltı sahili tatilci akınına uğradı. Hava sıcaklığının 40 dereceyi aştığı kentte, bazı tatilciler memleketlerine dönüş yoluna geçerken, bazıları ise sahilin yolunu tuttu. Tatilin son gününü sahilde geçiren yerli ve yabancı turistler dalgasız denizin keyfini çıkardı. Anne ve babalar simide bindirdikleri çocuklarıyla şakalaşarak eğlenceli anlar yaşadılar. Kimi tatilciler şezlongda güneşlenirken, kimileri de su sporları yaptı. Cadde ve sokaklar bomboş kalırken sahildeki aşırı yoğunluk dikkat çekti.

Almanya'dan tatile gelen Ayşe Bertizlioğlu, güzel bir bayram geçirdiklerini ifade ederek, "Herkese hayırlı bir bayram diliyorum. İlk önce Antalya'ya tatile kendim geldim. Birkaç gün sonra çocuklarım bana eşlik edecek. 6 ay gibi bir süre burada kalıyorum. Sahil çok güzel, Antalya'ya sıcağı için geliyoruz. Almanya'da güneşi göremiyoruz. Koyaaltı sahili çok güzel. Burada denize girmeyi çok seviyorum. Evimizde buraya yakın olduğu için, tatilimizi sahilde değerlendiriyorum" ifadelerine yer verdi.

Rus tatilci Yulya Yarmush ise 9 günlüğüne Antalya'ya geldiklerini ve şehri çok sevdiklerini söyledi. Türkiye'de insanların çok yardımsever olduğunu kaydeden Yarmush, "Tatilimiz yeni başladı. Deniz, havuz ve su parklarında eğleniyoruz. Ayrıca deniz ve güneş çok güzel. Tatilimiz güzel geçiyor. Seneye tekrar geleceğiz" şeklinde konuştu.

Kazakistan'dan ailesiyle Antalya'ya tatile gelen Muratbek Telegenov, "Antalya'yı çok beğeniyoruz. Denizi ve kumu çok güzel. Her yıl 10 günlüğüne geliyoruz. Tatilin keyfini çıkarıyoruz. Bizde de Ramazan bayramı kutlanıyor. Tabi ki bizde ismi farklı. Bizde bayramı Antalya'da arkadaşlarımıza kutladık" dedi.

Litvanya'dan tatile gelen Vıda Matazinskiene, ilk kez Antalya'ya geldiğini belirterek, "Beklediğimizden çok daha güzel bir şehir. Denizi çok güzel. Bizim ülkemizde hava çok nemli, burası kuru sıcak. Antalya'yı sevdik ama bizim için aşırı sıcak. O nedenle bir dahaki sefere sonbaharda geleceğiz. Ama yinede güzel bir yer" diye konuştu.

Plajlar doldu taştı

Plajlar doldu taştı

Plajlar doldu taştı

Plajlar doldu taştı

Plajlar doldu taştı