Konya'nın Seydişehir ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kadın evindeki eşyaları balkondan dışarıya fırlattı. Genç kadın kendisine yardımcı olmaya gelen ekiplere tabak ve bardak atmaya başlayınca, ekipler tarafından tazyikli su sıkılarak evin içerisine sokuldu.

Olay, Konya'nın Seydişehir ilçesi Kızılcalar Mahallesi Şehit Yaşar Kocabaş Caddesi üzerinde bulunan 8 katlı binanın 3. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 27 yaşındaki iki çocuk annesi Keziban Ç. alt kattaki komşusuna kızarak cinnet getirdi. Keziban Ç. evin içinde dışarıya atılabilecek ne varsa mutfak balkonundan park halindeki otomobillerin üzerine ve karşı apartmanların cam ve balkonlarına fırlattı. Komşuların ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri Keziban Ç.'yi ikna edemeyince, olay yerine sağlık ekipleri ve itfaiye çağrıldı.

EKİPLERE TABAK FIRLATINCA TAZYİKLİ SUYUN HEDEFİ OLDU

Keziban Ç., yanına geldiğini fark ettiği itfaiye erleri ile birlikte kafalarına kask takan polis memurlarına tabak ve bardak atmaya başlayınca, ekipler tarafından tazyikli su sıkılarak evin içerisine sokuldu. İtfaiye ekiplerinin uzattığı merdiven yardımıyla balkon kapısından içeri girmeyi başaran polis kadını gözaltına aldı.

KAPI ÇİLİNGİR YARDIMIYLA AÇILDI

Ekipler evin anahtarının nerede olduğunu bulamayınca daire kapısı çilingir yardımı ile açıldı. Keziban Ç. olay yerinde hazır bekletilen ambulans ile Seydişehir Devlet Hastanesi'ne götürülürken, burada yapılan tedavisinin ardından polis eşliğinde Konya" ya sevk edildi.