Fatih Balat sahilinde 33 ayrı suçtan kaydı bulunan şüpheli, karşısında polisi görünce denize atladı. Yüzerek kaçmaya çalışan şüpheli, deniz polisi tarafından yakalanarak gözaltına alındı. O anlar ise polis kamerası tarafından kaydedildi.

Edinilen bilgilere göre, Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri hırsızlara yönelik başlattıkları çalışma sırasında 33 ayrı suçtan kaydı ve hapis cezası bulunan G.K. (32) isimli şüpheliyi Fatih Balat sahilinde bir kadınla otururken görmesi üzerine hemen harekete geçti. Polis şüpheliyi yakalamak için yanına yaklaştı. Polisleri fark eden şüpheli ise bir anda denize atlayarak yüzmeye başladı. Şüphelinin yüzerek kaçmaya çalışması üzerine polis durumu deniz polisine bildirdi. Olay yerine intikal eden deniz polisi şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Bu anlar ise polis kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Yakalanan şüphelinin birlikte oturduğu G.Y. (33) isimli kadın serbest bırakılırken, G.K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.