Gamze Pir Baykur

Mağusa’da polis olmadığı halde kendisini polis olarak tanıtan ve 3 iş yerine giderek sahtekarlıkla toplam 510 TL nakit parayı temin eden Erdi Konyalıoğlu tutuklandı. “Sahtekarlıkla para temini” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Konyalıoğlu, tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

510 TL DOLANDIRDI

Meselenin tahkikat memuru Hüseyin Osum, zanlı Erdi Konyalıoğlu’nun 6 Eylül tarihinde Mağusa’da faaliyet gösteren Mavideniz Market, Happy Pet Shop ve Memoli Restoran isimli iş yerlerine giderek polis olmadığı halde kendisini “Hüseyin Polis” olarak tanıtıp, evli ve arabası olmadığı halde eşini havaalanından alması gerektiğini ancak arabasına benzin koyması gerektiğini söyleyerek sahtekarlıkla 510 TL temin ettiğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Osum, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

TUTUKLU KALACAK

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Banu Soyer, zanlı Erdi Konyalıoğlu’nun tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.