Bursa'da alacak-verecek meselesi yüzünden otomobilden pompalı tüfekle inen şüpheli, kırmızı ışıkta bekleyen motosikletteki iki kardeşe kurşun yağdırdı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay, Yeni Yalova Yolu Beşyol Kavşağı'nda meydana geldi. Otomotiv yedek parça dükkanı işleten İ.C.E. ile ortakları M.Ç. ve kardeşi M.Ç. arasında alacak verecek anlaşmazlığı çıktı. Kemerçeşme Caddesi üzerindeki oto yedek parça dükkanında çıkan tartışma üzerine iki kardeş motosiklet ile olay yerinden ayrıldı. Şüpheliye ait 16 UC plakalı otomobil kırmızı ışıkta durdu. Bu esnada motosikletteki iki kardeş otomobilin yanına gelerek sürücü İ.C.E ile tartışmaya devam etti. Pompalı tüfekle aracından inen İ.C.E., "Ben size söylemiştim" diyerek ateş etmeye başladı. Pompalı tüfekten çıkan saçmalarla yaralanan M.Ç. kaldırımda yardım bekledi. Şüphelinin kurşunlarından eğilerek kaçan diğer kardeşi M.Ç. ölümden döndü. Bacaklarına saçma isabet eden iki kardeş kanlar içinde yere yığıldı. Saçmalar, tesadüfen oradan geçen T.K'ye de isabet etti.

DEHŞET ANLARI SANİYE SANİYE KAMERADA

Herkesin gözleri önündeki dehşet anı ise saniye saniye MOBESE kameralarına yansıdı. Görüntülerde kırmızı ışıktaki otomobilinden inen şüpheli, aracının arka koltuğundaki pompalı tüfeğini alıyor. Motosiklet üzerindeki iki kardeş çevredekilerin şaşkın bakışları arasında sağa sola kaçışmaya başlıyor. Yaralanan iki kardeşe ve yoldan geçen talihsiz vatandaşa ilk yardım vatandaşlar tarafından yapılıyor. Olay yerine gelen polis ise yaralıları 112 Acil servis ekipleriyle hastaneye gönderiyor.

Şüpheli İ.C.E. polis tarafından kısa sürede gözaltına alınırken, hastanede tedavisi süren yaralı kardeşler, verdikleri ifadelerinde, ortakları olan İ.C.E.'nin kendilerinden habersiz parça sattığını ve hırsızlık yaptığını iddia ederken, şüpheli ise iddiaları yalanlayarak, ortaklarından alacağı olduğunu öne sürdü.

Pompalı dehşeti kamerada