Kuşadası'nda borç verdiği arkadaşlarından alacağını tahsil edemeyen bir kişi, sesini duyurabilmek için ilginç bir intihar eylemine başvurdu. Bayram günü Kuşadası'nın en kalabalık caddesinde pompalı tüfekle intihar eylemi gerçekleştiren 47 yaşındaki Turhan Kılınç'ın eylemi, polisin sağduyulu girişimiyle sona erdi.

Kuşadası'nda borç verdiği arkadaşlarından alacağını defalarca isteyen ancak sonuç alamayan Diyarbakırlı 47 yaşındaki Turhan Kılınç, çareyi Kuşadası'na gelmekte buldu. Kuşadası'nda arkadaşlarıyla yüz yüze görüşen ve yine alacağını tahsil edemeyen Turhan Kılınç, çaresizlik içinde son olarak sesini duyurabilmek için intihar girişiminde bulundu. Eline pompalı bir tüfek alarak, Kuşadası'nın en önemli arterlerinden Adnan Menderes Bulvarı'nda bir banka şubesinin önüne giden Turhan Kılınç, " Ya alacağımı getirin, ya da kendimi öldüreceğim " diye bağırmaya başladı. Ağzına fişek sürdüğü pompalı tüfeği çenesine dayayan Turhan Kılınç'ın intihar girişimine polis müdahale etti. Zaman zaman polise zor anlar yaşatan Turhan Kılınç, yaklaşık yarım saat süren eylemi sırasında polisin kendisini ikna etme girişimlerine de olumsuz cevap verdi. Polisin su ve sigara talebini kabul eden eylemci, su içerken operasyon yapan polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi. Eylemcinin pompalı tüfeğinin namlusuna sürülmüş bir fişek ile üzerinde yapılan aramada da 12 adet fişek bulundu.

Polis tarafından intihar girişimi sona erdirilen Turhan Kılınç, borç verdiği kişilerden tüm ısrarlarına rağmen verdiği parayı geri alamadığını ve bu yüzden zor günler geçirdiğini belirterek, "Ben sadece paramı istiyorum. Ancak alacağımı vermiyorlar. Yapacak bir şeyim kalmamıştı " dedi.