Dernekten yapılan açıklamaya göre, Kıbrıs Türk Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Derneği, 2015-2016 dönemi Genel Kurulu gerçekleşti.

Genel Kurul, Başkanlık Divanı’nın oluşumu ile başladı. Dernek Başkanı Aysel Çeliktaşlılar’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından, faaliyet raporu sunulup, mali rapor okunarak oy birliği ile aklandı ve 2015 – 2016 dönemi Yönetim ve Denetleme Kurullarının seçimi yapıldı.

Dilek ve temenniler ile sonlandırılan Genel Kurul’un ardından Yönetim Kurulu görev dağılımını gerçekleştirdi. Derneğin 2015-2016 dönemi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

“Başkan, Dr. Yağmur Çerkez (Yakın Doğu Üniversitesi), Başkan Yardımcısı Psk.Dan. Aysel Çeliktaşlılar (Oğuz Veli Ortaokulu), Genel Sekreter Psk.Dan. Seyran Borucu  (Lefkoşa Türk Maarif Koleji), Sayman (Mali İşler) Psk.Dan. Ebru Ervandar (Güzelyurt Türk Maarif Koleji), Faal üyeler Yrd.Doç.Dr. Müge Beidoğlu (Atatürk Öğretmen Akademisi), Psk.Dan. Hale Özerem (Şht. Hüseyin Ruso Ortaokulu), Psk.Dan.Cemaliye Karsu (Hala Sultan İlahiyat Koleji), Psk.Dan. Hilal Erenköylü (Namık Kemal Lisesi), Psk.Dan. Çağla Yıldız (Barış, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi). ”