Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri için bir etkinlik düzenledi.

Gazimağusa Belediyesi’ne ait Tenis Tesisi’nde dün yapılan etkinlikte rehabilitasyon merkezi öğrencileri eğitmenlerle birlikte çeşitli oyunlar oynadı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, etkinlikte yaptığı konuşmada, belediye bünyesindeki tenis kulübünün İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi ile birlikte düzenlediği etkinlikte farklı bir grup öğreniciyi ağırladıklarını belirtti.

Arter, “Bu bizim için de, gençler için de bir ilktir. Ne kadar mutlu olduklarını, ne kadar heyecan duyduklarını görüyoruz. Bu etkinliği iyi düşünülmüş bir etkinlik olarak değerlendiriyorum” ifadelerini kullandı.

Belediye olarak sadece gençlere değil, tüm kesimlere karşı görevini tam olarak yerine getirmek için çalıştıklarını kaydeden Arter, projelerinin ne kadar doğru olduğunu bugün gördüğünü ve işbirliği içinde yola devam edeceklerini ifade etti.

Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı Danışmanı Hüda Hüdaverdi, İrfan Nadir Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Havva Öztenay ve Tenis Kulübü Başkanı Cahit Kasapoğlu da etkinliğe katılarak, birer konuşma yaptı.

1429348776.jpg

1429348787.jpg