Bu yıl 47.’si düzenlenecek Geleneksel İskele Festivali bu akşam başlıyor. Hazırlıklar tüm hızıyla devam ede dursun, stüdyosunu İskele ’ye taşıyan ADA TV, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu Günaydın Ada Programı’nda ağırladı. Gözde Akben Bekir’in sunduğu programa katılan Sadıkoğlu; bu akşam açılışı yapılacak Festival hakkında bilgi verdi.

“3 Temmuz’da başlayacak 12 Temmuz’da son bulacak”

10 gün boyunca birçok etkinliğin yer alacağı festivalde, farklı kültürleri buluşturacak olmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Sadıkoğlu, bu amaçla 47. İskele Festivali’nin sloganının ‘Renkler ve Kültürler İskele’ de buluşuyor’ olduğunu belirtti.

5-092.jpg

“En iyisini sunmak için çalıştık”

Festivaller Festivali olarak nitelediği Geleneksel İskele Festivali’nin adadaki en köklü festivali olduğuna vurgu yapan İskele Belediye Başkanı, bu bilinçle hareket ettiklerini, halka da en iyisini sunmak için gece gündüz demeden var güçleri ile çalıştıklarını söyledi.

“7 bin 900 Danışmanım var”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, kendisine yöneltilen ‘bir danışman yardımı alıyor musunuz?’ sorusuna da içtenlikle yanıt verdi. Gerek festival gerek ise diğer konular hakkında tüm İskele ve Belde insanlarının fikirlerinden faydalandığını söyleyen Sadıkoğlu; İskele’nin nüfusu (7 bin 900) kadar danışmanı olduğunu vurguladı.