İskele Belediyesi, İskele Şehit İlker Karter İlkokulu, Yuvam Anakucağı, Maarif Anaokulu,  Boğaziçi İlkokulu ve Aygün Anaokulu ’nda eğitim gören öğrencilere yeni yıl hediyesi dağıttı.

Anaokul öğrencileriyle bir araya gelen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na Müdür Vekili Tahir Musalar,Halkla İlişkiler ve Kültür Sanat Sorumlusu Fatma Kalfaoğlu ile Başkan Asistanı Okşan Güllü de eşlik etti.  Sadıkoğlu,  hediye dağıtımı sırasında hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin yeni yılını kutladı.

İskele Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu yeni yıl nedeniyle yayımladığı mesajda, İskele’nin bugün, dünden daha ileride, gelişmiş ve modern yapıya kavuştuğu, yarın da bugünden daha ileriye taşınmış olacağı inancını belirtti.

Sadıkoğlu, 2016’ya yepyeni umutlar ve beklentilerle girileceğini kaydederek, göreve geldikleri günden itibaren ilçe ve beldeleri için canla başla çalıştıklarını ve çalışmaya da devam edeceklerini vurguladı.

“Üstlendiğimiz görevin; görev ve sorumluluğun bilincinde olup, önümüze çıkan tüm engelleri aşmak için var gücümüz ile mücadele ettik. Tek gayemiz İskele ve belde halkımızın refah içerisinde huzurlu bir yaşam sürmesidir. Nitekim bunu da başardığımıza inanıyorum” diyen Sadıkoğlu, tüm insanlığın barış içerisinde yaşadığı, haksızlıkların olmadığı, tüm çocukların yüzlerinin güldüğü bir hayat umudunu ifade etti.