İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, basın emekçilerinin ülke gelişimi ve tanıtımı konusunda en önemli görevlerden birini icra ettiklerine dikkat çekti.

Sadıkoğlu, 11 Temmuz Basın Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, basın emekçilerinin zor şartlar altında çalışmalarına rağmen işine dört elle sarıldığını ve gece gündüz demeden bu mesleğe gönül verdiğini kaydetti.

Sadıkoğlu mesajında şöyle dedi:

“Kamuoyunu doğru ve eksiksiz bilgilendirme konusunda yükümlülüklerinizi en iyi şekilde yerine getiriyorsunuz. Her ne kadar bazı sorunlar yaşansa da, gece gündüz demeden,  çalışan siz değerli emekçilerin çabaları takdire şayandır. Bu sebeptendir ki, siz basın emekçilerinin 11 Temmuz Basın Günü’nü kutlar, kalemlerinizin her daim güçlü olmasını dilerim.”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, bu arada 11 Temmuz Basın Günü çerçevesinde, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nun İskele Bürosu’nu ziyaret etti. Burada BRT İskele Büro Sorumlusu Gülay Kabasakal ve Kameraman Eser Özdınak ile görüşen Sadıkoğlu, İskele ve belde halkının sesini ekranlar aracılığı ile duyurdukları için teşekkür etti, başarı dileklerinde bulundu.