İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Şht. İlker Karter İlkokulu, Boğaziçi İlkokulu ve İskele Maarif Anaokulu’ndan bir grup öğrenciyi makamında kabul etti.

İskele Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre Başkan Sadıkoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamından görevini Şht. İlker Karter İlkokulu 5. Sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Süleyman Aral Bozkırlı ’ya devretti.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Makenzi Halk Plajı’nda bulunan yürüyüş parkurundaki parka ek olarak özel gereksinimli çocuklar için de park yapımına başlandığını belirtti.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ve çocuklar daha sonra önemli kararların alındığı Belediye Meclis toplantısının yapıldığı salona geçtiler. Temsili meclis üyesi olan çocuklar, Temsili Başkan Süleyman Aral Bozkırlı’ya fikir ve önerilerini ilettiler.

Toplantı sonunda kendisini ziyarete gelen çocuklara hediyeler veren Başkan Sadıkoğlu, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Çocukların İskele Belediyesi'ni ziyaretinde Şht. İlker Karter İlkokulu Müdürü Coşkun Akyerli ile İskele Maarif Anaokulu Sorumlu Öğretmeni Oya Öztürk hazır bulundu.

1461327732.jpg

1461327742.jpg