Taçoy, dün İskele Belediyesi’ni ziyaret ederek İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile İskele ve köyleriyle ilgili sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Bakanlık basın bürosundan ve İskele Belediyesi’nden yapılan açıklamalara göre, Taçoy, görüşmede yaptığı açıklamada, “Belediyelerle imkanlarımız doğrultusunda işbirliğimiz devam edecek” dedi.

Karayollarında ana arterlerin Karayolları Dairesi, ara yolların ise belediyelerin sorumluluğunda olduğunu hatırlatan Taçoy, kırsal kesimdeki yolların asfaltlanmasında,  imkanları doğrultusunda, tüm belediyelere destek verdiklerini söyledi.

Taçoy, İskele Belediyesi’nin hazırladığı yürüyüş ve bisiklet yolu projesi hakkında Sadıkoğlu’ndan bilgi aldıktan sonra ise, projeye destek belirtti ve gerekli hesaplamaların yapılarak, projenin bakanlığa ulaştırılmasını istedi. Taçoy, bisiklet yolu projesindeki güzergahın Karayolları Dairesi’yle işbirliği içinde asfaltlanmasının ve projenin hayata geçmesinin bölge için önemine değindi.

SADIKOĞLU: “YÜRÜYÜŞ VE BİSİKLET YOLU PROJESİ HAZIR”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da görüşmede, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Ardahan-Turnalar, Ardahan-Yarköy ve Topçuköy-Altınova arasındaki toprak yolların iyileştirilmesi gerektiğini anlattı.

Sadıkoğlu, İskele ve belde halkının her şeyin en iyisini hak ettiğini ve halka en iyi hizmeti verebilmek için var güçleriyle çalıştıklarını kaydederek, bu konuda Bakan Taçoy’la da sürekli istişare halinde olduklarını ifade etti.

İskele Belediye Bakanı Sadıkoğlu, Bakan Taçoy’a, hazırladıkları 3. etap yürüyüş ve bisiklet yolu projesi hakkında da bilgi verdi ve pazartesi günü Taçoy’a ileteceğini belirttiği projeyi bir an önce hayata geçirerek, yolu halkın hizmetine sunmak istediklerini vurguladı.