Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile görüştü.

Belediyeden verilen bilgiye göre, Karaokçu’nun İskele ziyareti,  İskele Sahil Lions ve Leo Kulüpleri’nin Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun da desteğiyle düzenlediği “Uyuşturucuya Hayır” dalış etkinliği kapsamında oldu.

Uyuşturucuyla mücadelenin konuşulduğu görüşmede, İskele Belediye Başkanı Sadıkoğlu,  bölge olarak bu konuya “tam destek” vermeye hazır olduklarını söyledi.

Uyuşturucuyla mücadelede eğitimin önemine de vurgu yapan Hasan Sadıkoğlu, eğitime özellikle ailelerden başlanması gerektiğini söyledi.

Bilinçli ebeveynler sayesinde uyuşturucu kullanımının önüne geçebileceğini de dile getiren Sadıkoğlu, Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ile başarılı işlere imza atacaklarına inanç belirtti.

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu ise ziyaretteki konuşmasında Milli Eğitim Bakanlığı ile istişarelerine değinerek, uyuşturucuyla mücadele konusundaki eğitim planlarını aktardı.

İskele Sahil Lions Kulübü Başkanı Övgü Tayfun ile Kulüp Sekreteri Zehra Ertay’ın da hazır bulunduğu görüşmede Kulübü Başkanı Tayfun, çocukların ve gençlerin sosyalleşmesi gerektiğine dikkat çekti.