Sağlık Bakanı Dr. Faiz Sucuoğlu, bu sabah 05.30’da Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi poliklinik servisini ziyaret ederek, sıra numarası almak için gelen vatandaşlar ile görüştü.

Bakan Sucuoğlu’na ziyareti sırasında Müsteşar, Bakanlık Müdürü, Hastane Başhekimi, Bakanlık yetkilileri ve hastane yetkilileri eşlik etti.

Hastanenin poliklinik servisinde doktor muayenesi yaptırmak için erken saatlerde gelen vatandaşların yaşadığı sıkıntıları görmek ve yıllardır yaşanan mağduriyete bir çözüm üretmek için sabahın erken saatlerinde hastaneyi ziyaret eden Bakan Sucuoğlu, vatandaşların erken saatlerde gelip perişan olmamaları için hastane yönetimi ile yeni bir düzenleme yapacaklarını ifade etti.

1-410.jpg

Vatandaşa sağlık hizmetini sunarken, zorluk çıkarmak yerine kolaylık sağlamak hedefinde olduklarını söyleyen Sucuoğlu, en kısa sürede hastane Başhekimi ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek, alacakları tedbirleri açıklayacaklarını söyledi.

Sabah saatlerinde polikliniğe gelen vatandaşların şikayetlerini de dinleyen Sucuoğlu, daha sonra hastanede yatan hastaları ziyaret ederek, hastaların mevcut sağlık sistemi hakkındaki görüşlerini aldı.

Hastanede yatan eski Sağlık Bakanı Mustafa Erbilen’e de ziyarette bulunan Sucuoğlu, Erbilen ile sohbet ederek, tecrübelerini dinledi.

3-251.jpg

4-165.jpg