Yaptığı şakalarla milyonları güldüren komedyen Çetin Çiftçioğlu, ekranlardan uzak geçen günlerini ve yeni projelerini anlattı. Çiftçioğlu, yeni şakaları ve iddialı projeleriyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Yaptığı şakalarla 7'den 70'e herkesi güldüren, Şakacı olarak akıllarda yer edinen Çetin Çiftçioğlu, şimdilerde kameralardan uzak bir hayat sürüyor. Şakalarıyla bir döneme damga vuran Çiftçioğlu, ekranlardan uzak kaldığı dönemde şakalarından kopmamış, sevenleri için yeni şakalar ve projeler hazırlamış. Çiftçioğlu, vatandaşlarla buluşmaya hazır olduğunu belirterek ekranlardan uzak geçirdiği günlerini anlattı. Kendisine yöneltilen soruları içtenlikle yanıtlayan Çiftçioğlu, kimi zaman hüzünlendi kimi zaman neşelendi.

MİLYONLARI GÜLDÜREN ŞAKACI NE YAPIYOR?

Ekranlardan uzak kaldığı dönemde umudun her zaman yaşamına yön verdiğini ifade eden Çiftçioğlu, "Ekranlardan uzak kaldığım süre içerisinde yazdım, çizdim hep bir şeylerle meşgul oldum. Ama hep umutlu oldum. Tevekkül ve tevafuk umut. Yaradanım o kadar güzel bir duygu vermiş ki, hem seni koruyor. Hem sana umut veriyor" dedi.

"NURSELİ İDİZ BANA UĞURLU GELDİ"

İlk şakasını Nurseli İdiz'e yaptığını anlatan Şakacı, "Nurseli İdiz programın anonslarını çekiyordu. Ben kendimi tanıttım. Boğaz Köprüsü Koruma Müdürüyüm ben dedim. Nurseli bana çok uğurlu geldi. Çünkü Nurseli yayında şöyle bir şey söyledi, "Oyuncunun oyuncuyu şakalaması çok önemli bir olay. Oyuncuya oyunculuk yapıyorsunuz bu adamı özel mi yetiştirdiniz" deyince kariyerim birden çıkış yaptı. İlk şakam Nurseli İdiz'di bana uğurlu geldi" diye konuştu.

"KENDİME ÇOK GÜLERİM"

Kendisine çok güldüğünü söyleyen Çetin Çiftçioğlu, "Kendime çok gülerim. Çünkü çok sakar bir adamımdır. Durup dururken başıma bir şey gelebilir düşebilirim. Başıma birşeyler damlar. Sakarlığım vardır. Çevrem çok iyi bilir onun için bir yere gittiğim zaman kırılacak bir şeyler kenara çekilir. Telefonlar filan kaldırılır çay içiliyorsa" şeklinde konuştu.

"HERKES ŞAKALANABİLİR"

Kendisine yapılan bir şakayı anlatan Çiftçioğlu, şunları söyledi: "Bana TGRT'de canlı yayında şaka yapıldı. Hanımefendi sanatçı seyretmediğim için tanımıyordum. Bana canlı yayında o diye asistanını tanıttılar. Bende sanatçı o gibi onunla konuştum Bu bana şunu gösterdi herkes şakalanabilir."

"CEM YILMAZ, BENİM İÇİN İLK SIRADA GELİYOR"

Komedyenler arasında Cem Yılmaz'ı başarılı bulduğunu belirten Çiftçioğlu, "Ben kelime olarak Cem Yılmaz'a gülüyorum. Cem Yılmaz benim için ilk sırada geliyor. Başkalarına büyük fark atmış" dedi.

Kendini "Safın tekiyim" sözleriyle tanımlayan Çiftçioğlu, şakacı olmanın zor yanlarına değinerek sözlerini şöyle tamamladı:

"Ben kolay kolay anlaşılamıyorum. Türkiye'de önyargı belki kalktı fakat ben bir yerde olduğum zaman bana bir ön yargı var. Halk tarafından bakarsak, bu adam buradaysa mutlaka burada bir numara yapacak derler. Onun için kendilerini garantiye alırlar. Dikkatlidirler. Herkese şaka yapılır. Çünkü biz Nasrettin Hocanın torunlarıyız. Ben olmasam millet birbirine yapıyor. Ama son günlerde şaka yok."

’Şakacı’ ekranlara dönüyor

’Şakacı’ ekranlara dönüyor

’Şakacı’ ekranlara dönüyor