Ankara'da düzenlenen bombalı saldırılarda 12 polisin yaralandığı tespit edildi. Yaralı polislerin isimleri ve görev yerleri de tespit edildi.

'Emek, Barış ve Demokrasi" mitingi öncesinde meydana gelen bombalı saldırılarda yaralanan 12 polisin kimlikleri belli oldu. Yaralanan polislerin isimleri şöyle: 4. Sınıf Emniyet Müdürü Mukadder Kardiyen, polis memurları Yasin Öğen, İzzet Badem, Atilla Sadıç, Emin Bayer, Can Dokuzboy, Uğur Gencay Oğuz, Engin Aktemur, Mesut Aykut, Cem Eren, Mesut Özel, İbrahim Bağbaşı.

Öte yandan, gözlem altında tutulan ve yumuşak doku travması oluşan 4. Sınıf Emniyet Müdürü Mukadder Kardiyen'nin genel durumunun iyi olduğu, köprücük kemiğinde kırık olduğu, boyun bölgesinde kanama olan İzzet Badem'in yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Burnunda kırık olan polis memuru Atilla Sadıç'ın KBB servisinde tedavisi devam ettiği, gözlem altında tutulan Emin Bayer'in durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Diğer 8 polis memuru ise tedavilerinin ardından taburcu edildiği bildirildi.