Samsung Galaxy Note 5’i, 19 Ağustos tarihinde dünyayla eş zamanlı olarak Kuzey Kıbrıs’la buluşturan Turkcell, yeni cihaz için  peşin fiyata satış seçeneğinden sonra şimdi de “pakete ek” yeni kampanyasını duyurdu.

Dünyanın en ileri teknolojileri ve akıllı cihazlarını müşterileri ile buluşturan Kuzey Kıbrıs Turkcell, Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 5 için yeni “pakete ek” kampanyasını da duyurdu.

19 Ağustos tarihinde dünyayla eş zamanlı olarak tüm Turkcell İletişim Merkezleri’nde en uygun peşin fiyata satışa sunulan Galaxy Note 5 için bu kez de pakete ek ayda 119 TL’den başlayan avantajlı fiyat seçenekleri açıklandı.
Göz alıcı tasarımı, muhteşem ekranı, uzun pil ömrü ve güçlü performansı ile Turkcell İletişim Merkezleri’ndeki yerini alan Samsung Galaxy Note 5, 2 bin 749 TL peşin fiyatı yanında, Platinum pakete ek 24 ay taahhütle ayda 119 TL’ye satın alınabiliyor.

Aynı zamanda dileyen Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler Galaxy Note 5’e mevcut paketlerine ek 24 ay taahhüt vererek 3 GB internetle birlikte ayda 139 TL veya mevcut paketlerine ek ayda 6 GB internetle birlikte 159 TL’ye sahip olabiliyor. Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, hem bireysel hem kurumsal hat kullanıcılarının bu avantajlardan yararlanabildiği belirtildi.

Detaylı bilgiye ise Kuzey Kıbrıs Turkcell’in resmi internet sitesi www.kktcell.com üzerinden, Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Merkezleri’ni ziyaret ederek veya 4440533 numarasını arayarak ulaşılabileceği açıklandı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Merkezi Airtech Satış Temsilcisi Kemal Utkan da yaptığı açıklamada Galaxy Note 5’e satışa sunulduğu 19 Ağustos itibarıyla teknoloji tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Utkan ayrıca Samsung’un en yeni akıllı telefonu Galaxy Note 5’e en avantajlı fiyatlarla sahip olabilmenin müşterileri memnun ettiğini de belirtti.

Süper ekran teknolojisi ile en iyi fotoğraflar

Arka ve ön kamerayı kullanarak daha parlak ve daha net görüntü fırsatları yaratan Samsung Galaxy Note 5, 5 MP (Megapiksel) ön kamera ve 16 MP arka kamera ile hayatın her anında hatta karanlık ortamlarda en iyi fotoğrafları sunuyor.

7.6 mm kalınlığındaki Samsung Galaxy Note 5, üstün teknolojisi ve pek çok özelliği ile dikkat çekiyor.
Corning Gorilla Glass 4 ekran koruma teknolojisi sayesinde ekranı çizilmelere karşı çok dayanıklı olan Galaxy Note 5, 5.7 inç'lik büyük bir ekrana sahip. 1440 x 2560 piksel ekran çözünürlüğünü destekleyen telefon Super AMOLED ekran teknolojisini kullanıyor.

Kablosuz şarj

Kablosuz şarj edilebilen Galaxy Note 5, 8 çekirdekli (2.1 GHz quad ve 1.5 GHz quad) işlemciye sahip. Android 5.1 Lollipop işletim sistemiyle çalışan akıllı cihaz, 4 GB’lık RAM ile tüketiciye sunuluyor.
32 GB sabit depolama seçeneğine sahip Galaxy Note 5, farklı renk seçenekleri ile müşteriler ile buluşuyor.